Женщина Планета
Në dritën e zjarrit dhe madhështi të bojës
- Nuk ka dashur për mua se Diellit, jo.
Dashuria mbush të gjithë ne që nga fëmijëria
Dhe ai e kontrollon ritmin e Planets.

ngrohtë tuaj, I dua ngrohur.
Dhe askush prej nesh nuk është i shkel.
prift, profet dhe poet
Ajo do të jetë në gjendje të njohin njëri-.

Gjithkush jep jetë dhe nuk kursejë kohë,
Që të ketë kohë për të ardhur në shpëtim dhe.
lëvizjet ritëm – dhe emri Martial -
na jep dritë – mundësi të dytë për të fituar.

Pra, le drita gjithmonë shkëlqen
Në sytë tuaj të dashurisë. gjatë kësaj
jetë, lumturi, lumturi dhe sukses
thithin Matrix – vetë të mbajnë një Planet.

(Marina Tsvetaeva dha)
Женщина Планета

Gruaja u krijua në bazë të matricës. Kjo është një strukturë, në të cilën ju mund të bëni të hyra, shkruani të dhënat, informacion dyqan: Struktura ofron mundësinë e ruajtjen e zgjidhjeve të krijuara, rezultatet formalizuar. Këtu është Feminine.

Женщина Матрица

Ajo është përmendur edhe në tekstet e lashta, se nje grua – Kjo shtambë, kupë, lugëti.

ndërsa njeri është në kërkim të, formacion, të dhënat e minierave në forma dhe forma të ndryshme – grua ajo mbledh dhe dyqane. Detyra kryesore e femrave: ruajtjen dhe transferimin e informacionit në dispozicion sa më saktë që të jetë e mundur, akumulimi i lidhjeve tematike.

Duke u mbështetur në të funksioneve të caktuara dhe të gruas për qëllime të veçanta ka karakteristikat e duhura të organizmit. Një prej të cilave është “anëtar padisiplinuar”. çfarë, nga ana tjetër,, Ai e lejon atë për të përcjellë informacion të përsëritura, pothuajse pa i mundimshëm. trupi i femrës ka një numër relativisht të madh të qelizave nervore.

Një grua gjithmonë ka tendencë për të marrë informacion më shumë dhe më të reja, mbledh atë kudo (dhe, madje, ku është e pamundur). Për shkak të asaj që nganjëherë merr në rrethana jo shumë të zakonshme, “grabujë” që, si rregull, atëherë është e nevojshme për burrat.

Nganjëherë gratë janë një shkallë të tillë të madh kurioziteti, që rrethana të çuditshme ajo mund të jetë i gjithë planeti. Pas kësaj ajo shpesh refuzon të ofrojë ndihmë për të dal nga trazirat që rezulton. Ajo është shumë më e lehtë për të mohuar fajësinë e tij dhe të japin pamjen e një keqkuptimi, se sa për të marrë seriozisht, i cili erdhi në shpëtim.

Gruaja kërkon të marrë atë informacion të gatshme, zgjidhje tashmë formuar, objektet ekzistuese. Në parim,, në mbledhjen dhe shpërndarjen e informacionit për gratë nuk ka të barabartë. Gratë e tilla janë.

Në fakt ka një shkak, grua ka një sasi relativisht të madhe të energjisë. I cili është superior ndaj stoqeve burrat. Pikërisht për shkak të kësaj gruaja është në gjendje për të kryer një punë shumë e. No-brainer në rezultatet e veprimeve të tyre. Kjo mund të shkaktojë probleme.

Kur një grua merr në telashe – ajo tenton për të shpejt të marrë në fund. dhe, në qoftë se në fund është bordi me vlerë – Gruaja kërkon të thyer shpejt në këtë bord. Kështu për të thyer bien poshtë nga askund problemet. Në këtë grua nuk është në gjendje të jetojnë një jetë normale, pa një njeri.

vetë, grua shumë e thjeshtë i mashtruar. Dhe e bën atë të lehtë dhe jo të detyruar. Më tërheqës për gratë mistike dhe llozha magjike. Me rezultate të pabesueshme dhe të parashikueshme. për shembull: “Ne do të kryejë operacionin në ADN-në tuaj, dhe ju të zhytet në botën e magji dhe të pabesueshme!” Si rezultat i kësaj, 70% trupi zhduket, dhe gruaja zhytur tepër në skorje paimagjinueshme. Dhe në qoftë se njerëzit nuk e kujdesit për gruan e tyre – Ata gjithashtu zhyten për të. Kështu i gjithë qytetërimi bën notuar magjike në slags pabesueshme spiritualitetit të rreme.

çdo grua, si matrice, përmban, se ajo e mbushur. Nëse një grua e mbushur me dashuri, objekte që përmbajnë dashuri, Informacione ngjyhet dhe krijuar nga Dashuria – Atëherë gruaja rrezaton Dashuria. Dhe ai e bën atë shumë mirë. por, nëse një grua është plot me informacion junk, scraps e inferioritetit – e njëjta mbeturinave dhe energjisë ajo do të shpërndajë.

Në mjekësi, nuk është një praktikë e trajtimit të varësisë të drogës. Gratë në këtë praktikë provuar të mos jetë në të mirë të saj. Nëse njerëzit kanë një raste shërim – gratë me këtë problem. Kjo është për shkak të stabiliteti i informacionit nuk është skeleti. dmth. Gruaja përmban shumë energji, por pak informacion Stabilitetit. Në këtë, gratë janë më të lehtë për të manipuluar.

Ata janë të prirur të përcaktojë, që është e veçantë për ta në natyrë. llogaritje, vlerësimet, mbledhje dhe aktivitete të tjera. Ata që janë të lidhur me një numër të madh “nuk rëndë” objekte.

Женщина Планетыmatricë, përmban një numër të madh të formave të jetës, Ajo përfaqëson Planet. Si PËRMBLEDHJE Feminine Parimit ndonjë grua ka energjia Planet. Në këtë, mund të thuhet, ajo grua – ky Planet.

si Planet, lëviz në orbitën e saj, Grua në një nivel të jashtëzakonshëm të energjisë është një rreth ose unazë.
image
grua – një fluksi të vazhdueshëm të energjisë e Botës, në të cilën është. Manifestimet sipërfaqen e interesave të grave mbi, për shkak se ata janë të gatshëm për përdorim: ata tashmë mund të shtohet në matricën.

grua – një matricë. Qëllimi i tij kryesor – Dyqan dhe Ray dashuri nëne.

PS
Një grua mund të përgëzoj një kohë të pacaktuar. Tani miratuar nga Ditës Ndërkombëtare të Gruas 8 Martha, ju ende mund të telefononi “pafundësi mars”, e cila është në përputhje me numrin e urime për këtë ditë.


dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество